lehet hallani.

album

Rendszeres hangtermék ajánló. Színes, stílusügyi orientáltságtól mentes, informatív fogantatású.

2008.09.30. 10:25 PPJ

Csak káros elméknek!

Címkék: uk 2008 electronic breakcore planet mu

Venetian Snares-t (AaronFunk) nem lehet nem szuperlatívuszokkal illetni. Aki egyszer megértette, mit tesz, ugyanolyan "agykárosult" lesz, mint maga a "Szent Atya". Agyhullámai pendülése szerelmi bánata után (My Downfall albuma) most átcsaptak -ebben a műfajban jóértelemben vett- elmeháborodottságba. Az előző album hangulatát idézi a Miss Balaton című szám, ettől eltekintve mindegyik szám egy-egy újabb szerzemény.

Szóljon, ha valaki tudja, mit jelent az, hogy Koonut-Kaliffee; nagyon érdekelne. Csak ennek a kifejezésnek az ismerete választ el a katarzistól, amit ez a szám A vidám happyhardcore-os Sajtban magyar számcíme a 2005-ös Rossz csillag alatt született album miatt érdekes. Ugyanis a 12. stúdiólemezét (írja a wikipedia), egy magyarországi látogatása ihlette, mikoris a Budavári Palotában sétálva elképzelte, milyen lehet egy galambként pásztázni a várost. Ez a fantáziálás hívta életre eddigi talán legfelkavaróbb munkáját. 

Venetian Snares - Detrimentalist

(Planet Mu, UK, 2008)

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://album.blog.hu/api/trackback/id/tr30687563

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása