lehet hallani.

album

Rendszeres hangtermék ajánló. Színes, stílusügyi orientáltságtól mentes, informatív fogantatású.

2008.11.19. 09:58 albumbloghu

Epsteinism I.

Címkék: 2005 japan hip hop downtempo electronic abstract instrumental botanica del jibaro rl66

Roberto felkerekedett, vette az átmeneti kabátját, rágyújtott egy Camelre, és becsapva maga mögött az ajtót La Mano Fria-hoz sietett. Ecuador forró banánszagú utcáit róva, rutinosan, de tétován elérte a már belakott, bezenélt földszinti garzont. La Mano már türelmetlenül várt, tudta ma újabb anyagot rögzítenek. Epstein -aka Roberto Carlos Lange- higgadtan telepedett le fakeretes személyi számítógépe elé, elindította szekvenciaillesztő alkalmazását, majd egy sodort cigarettára gyújtva mélázni kezdett. A mélázás nem tartott soká, hiszen Robertonak ezzel már második lemeze fogalmazódott. 2005, Ecuador, Brooklyn: Gente sin Pueblo.

Jó. Vitathatatlanul absztrakt instrumentál album, nem fukarkodva a jazzista szólókkal, elektromos ásványvíz pezsgéssel. Nagyon nyugodt harmóniainduktor, kevés szöveg, kicsi gyerek hiphop csak. Torzított és tiszta ütemek mindenhol. Downtempo, de azért nem alszom. Egyöntetűen pozitív, élvezhető zenei csinálás.

Epstein – Gente sim Pueblo

(RL66, Botanica Del Jibaro, Japan, 2005)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://album.blog.hu/api/trackback/id/tr27777184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása