lehet hallani.

album

Rendszeres hangtermék ajánló. Színes, stílusügyi orientáltságtól mentes, informatív fogantatású.

2009.05.22. 10:07 Ingyen

Skream!

Címkék: 2006 dubstep tempa skream

Egy picit lenézünk a kék-fekete színű vasreszelék ízű muzsika bugyraiba, a pincébe. 2006 van, koromsötét, csak a laptop világít meg egy két turntable ledje. Pionír úr meg alkot. Hogy kilenne ő? Olivér. Oliver Jones pontosabban, de a világ (azért az túlzás) Skream-ként ismeri. Elvétve volt már róla szó a blog indulásának elején, Benga jóbarátja, hasonlóan ő is 15 éves kora óta nyúzza a Fruity Loops-ot és még sok egyéb zajszerkesztő programot. 

2006-ban jelentette meg első albumát Skream! címmel, érdekesség hogy azóta sem adott ki LP-t, csak temérdek új EP-t, aminek a felét Skreamizm Vol. akárhány néven tudjuk beszerezni. A Skream!-en megtalálhatjuk a talán legismertebb és legnagyobb áttörést hozó, mára már legendás Midnight Request Line című tune-t, ami az egész dubstep műfaj egyik alapműve lett. 13 trekk, vinyl-en is megjent, csak más tracklist-el. Nem fokoznám tovább a hangulatot, "tipikus Skream" az egész anyag, messziről megismerhető jellegzetes bassline-ok, egyedien szétcsavart magas hangok. A PLAY-re kattintva az egyik legmocskosabb tune, a Stagger ömlik mindenki hallószervébe.

Skream - Skream!

(Tempa,UK,2006)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://album.blog.hu/api/trackback/id/tr941136235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása