lehet hallani.

album

Rendszeres hangtermék ajánló. Színes, stílusügyi orientáltságtól mentes, informatív fogantatású.

2008.10.31. 08:00 bazsu

Subscribe: Stuck Progress To Moon

Címkék: metál magyarország 2007 hammer edge records

A Subscribe az elmúlt nyolc év magyar sikertörténete, egy igazán menő, fiatalos, mindig újat teremtő banda. A fővonal a metál, vegyítve funkyval, reggaevel, egészen különleges megoldásokkal. Zenéjük nagyon egyedi, koncertjeik pedig páratlan élményt szereznek.

A felállás: Anga-Kis Miklós - basszusgitár, Horváth Attila - gitár, Reich Tamás - gitár, Rékasi Attila - dob, Tilk Máté - ének, Csongor Bálint - ének.

Jelenlegi albumuk A Stuck Progress To Moon nagyon kiforrott magabiztos anyag. 2007-ben jelent meg a Hammer-EDGE Records kiadónál. Tíz tökéletesen összehozott, hanzásvilágában és zeneileg minden igényt kielégítő és meglepő album, amit jó hallgatni. Nincs semmi túlbonyolítva, nem okoz csalódást. Az album mellé jár egy DVD, amely egy emlékezetes A38 koncert profi felvétele. Már elkészült egy klip a Weight of Oneness című számhoz, és jelenleg készül a következő a The Devil Take The Hindmost címűhöz. Sokminden várható még tőlük érdemes oldafigyelni!

Subscribe - Stuck Progress To Moon

(Hammer-EDGE Records, Magyarország, 2007)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://album.blog.hu/api/trackback/id/tr52739703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása