lehet hallani.

album

Rendszeres hangtermék ajánló. Színes, stílusügyi orientáltságtól mentes, informatív fogantatású.

2009.01.20. 10:13 albumbloghu

The Spongebob Squarepants Movie OST.

Címkék: indie rock válogatás 2004 ost hip hop europe sire records

Spongyabobot szinte mindenki ismeri, sőt, a legtöbben szeretjük is, de azért kissé megosztja a mesenézők táborát. Aki nem tudná miről/kiről beszélek annak elárulom, hogy egy tengeri szivacs, és barátja (PatrickStar) kalandos mindennapjait szemlélhetjük a sorozatban. Három évvel ezelőtt, nem a waltdisney tálalásában, egész estés vászonméretű konstellációba konvertálták őket: David Hasselhoff vendégjátékával, elkészült a mese-Mozi. Na ez a mozi kapott egy original soundtracket (OST - hoppá), ezen lemezre hívnám föl most mindenkinek a kitüntetett figyelmét. Úgy fest, zenészek körében is kedvelt a sorozat, ugyanis a főcímdalt például, az exfelkapott menőkisasszony avril lavigne (bocs a kisbetűért) énekelte fel, továbbmenve, már értékelendőbb, mondjuk pl. Prince Paul közreműködése, aki egy szám produceri vonatkozásait vállalta magára (lent hallható). A stílus ennek ellenére döntően nem hiphop, annál inkább rock, azonban nem valami HC hurrikán, hanem a populáris indie vonal kellemetes, tempós képviselője. Nem skatulyázunk, viszonylag változatos album, az utolsó trackben például egy kórus búcsúzik a sorozat zárótémájának meglepő korcsával. Elárulhatom, hogy ez az album sem csak komolyságáért érdemes a hallgatásra.

Various Artists - The Spongebob Squarepants Movie OST

(Sire Records Company, Europe, 2004)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://album.blog.hu/api/trackback/id/tr98888761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ingyen 2009.01.21. 01:19:18

Bazsi nincsbaj a HC hurrikánnal amúgy, ezt nemkell sugallni. :D Amúgymeg lehet a rajzfilm szerencsésebb kifejezés a mese helyett. Megmég esetleg Walt Disney. Nahátkérem. Legközelebb galádul belejavítok.

albumbloghu · http://album.blog.hu/ 2009.01.21. 01:35:45

Legközelebb figyelmesebb leszek, elvette az eszemet a lendület, nomeg a waltdisney (Walt Desney) az itt ilyen jelző féle, és hát tulajdonképp igaz, ugye valóban rajzfilmet látunk, ami viszont eléggé nem igaz, szóval akár mese is lehet. Na? Levédtem magam?
süti beállítások módosítása