lehet hallani.

album

Rendszeres hangtermék ajánló. Színes, stílusügyi orientáltságtól mentes, informatív fogantatású.

2009.03.20. 10:09 Ingyen

Hold on cuz, what did you say?

P Money: meglehetősen buta ötlet P-Pénz név alatt előadóművésznek lenni: egy új-zélandi és egy dél-londoni fiatalembernek mégis sikerült. Lehet hogy az utóbbiról lesz szó, még nem döntöttem el. Itt még bármi, sőt akármi is lehet.

Tavalyi mérleg: Organised Grime mixtape, 3 saját mixtape, ebből 2 darab ingyenesen letölthető. Idén is hasonlóan termékeny évre számíthatunk, év végén jön a debütáló lemez. Akkor ez most mi? Ez is az, de mégse. Albumnak szánt mixtape. Mixtapenek szánt album. Nagyon nemkell megfejteni a hanganyagot, grime és dubstepbe hajló alapok, sok-sok mély, és elektronikus hang tömkelege. A szöveg nem angol klasszikus irodalmat juttat eszünkbe, de ami kiemelendő P Money-nál az a flow, minden szó fél vagy negyed ütemre van kis gombostűkkel tűzve, a tüdejébe 45 liter oxigén fér. Ajánlott vérszegénység, bágyadtság és kedvtelenség esetén. Alul Eman segít P Money-nak rálötyögni a lüktetésre So Sick címmel.

P Money - P Money Is Power

(UK Recordshop,2008,UK)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://album.blog.hu/api/trackback/id/tr321012600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása