lehet hallani.

album

Rendszeres hangtermék ajánló. Színes, stílusügyi orientáltságtól mentes, informatív fogantatású.

2009.04.07. 10:04 Ingyen

The Set Up

Címkék: usa detroit 2008 hip hop alternative hip hop

Hopp-hopp már 23:22 van és holnapra (mára) még nemírtam meg ezt a a postot. (De, már megírtam.) Nehézkes lesz, mert közben 4 asztalon támad a poker. Igen, ez egy ilyen zord világ. Ma egy Black Milk főzet kerül terítékre ismét, és nem véletlen az időzítés, ugyanis HOLNAP, azaz ÁPRILIS 8-ÁN Budapestre, egész pontosan a Corvintető-re látogat BLACK MILK és ELZHI egy REWIND SPECIAL! rendezvény keretében. Támad Detroit. Azon gondolkozom, hogy akinek ezek mondanak valamit az biztosan tudja ezt már, de lehet valaki ma tér magához féléves kómájából. Gondoljunk néha kómába esett embertársainkra is. Elzhit meg a Fekete Tejet sem kell már bemutatnom. Ha de, akkor az előző mondatban talált linkekre nem szégyen kattintani. Akkor a bemutatkozáson és a holnapi hepajon túl esvén térjünk a tárgyra.

2008-ban megjelent anyag, The Set Up címmel, Fat Ray-jel karöltve, aki szintén detroiti MC. Az Outro-val együtt 11 trekk, de a maximumot kihozták belőle, az összes zenét ugye Milknek köszönhetjük, mindegyik tipikusan "ő", beleköthetetlen kategória. Fat Ray meg sokkal tehetségesebb mint első hallásra tűnik. Rengeteg projektje lesz még sok-sok előadóval BM-nek, de ez kivételesen jól sikerült. Egy olyan nótát választottam, ami holnap tuti elhangzik majd: Get Focus, és BM és FatRay mellett a mikrofonnál: Elzhi és Phat Kat. Elzhi 2:11-től hallható, ez azért fontos nekünk, mert ő messze a legdurvább. Halljátok ki.

Fat Ray & Black Milk - The Set Up

(Music House,USA,2008)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://album.blog.hu/api/trackback/id/tr921039532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása