lehet hallani.

album

Rendszeres hangtermék ajánló. Színes, stílusügyi orientáltságtól mentes, informatív fogantatású.

2008.09.27. 18:17 bazsu

Beat Dis: Keep Still!

Címkék: magyarország 2007 hip hop trip hop chameleon records

Nem szeretném túlspirázni. Hisz nyílván ismerősek sokaknak. Az új album azonban gondolom kevésbé: a Keep Still címet kapta, 12 súlyos, vérbeli Beat Dis szerzemény. Sokkal érettebb kivitelben, határozottabb profillal, mint négy éve a Genetic Gift című albummal.

A műfaj továbbra is trip-hop; Massiv Attack, Tricky, nyomdokait követve.  Ami új, az a sok folkos elem becsempészése, valamint a gépies, "gyárhangok", a ska-s, metálos gitárriffek.  Azt kell mondjam, hallgatva ezt az albumot, valahogy büszkeség tölt el, hogy igen végre nekünk is van egy ilyen menő zenekarunk, akik nem sietnek, és nem okoznak csalódást. A kiadványt a Chameleon Records jelentette meg, még a 2007-es évben, a Just Like című szám listavezető is lett az MR2-n, videoklipp is készült a Humanoid és az előbbi említett szerzeményekből. Koncerten mindez nagyon magabiztos, szerves egész, amit pont a mai estén megtekinthettek, a Gödör Klubban.

 Beat Dis - Keep Still

(Chameleon Records, Magyarország, 2007)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://album.blog.hu/api/trackback/id/tr83684708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása