lehet hallani.

album

Rendszeres hangtermék ajánló. Színes, stílusügyi orientáltságtól mentes, informatív fogantatású.

2009.05.13. 14:00 Ingyen

Big Fris

Címkék: uk 2009 grime boy better know

Lassan mindenki arcára ráül a vizsgaidőszak, akinek nem, az is nyugodtan elolvashatja feszültségoldó postunkat. Biztos téptetek volna ki BKV sofőrt a kis szaunájából, mert elmebeteg módon hisztifékez amikor éppen kezetváltotok a kapaszkodón, esetleg valamit fogyasztani próbáltok. Meg átrúgtatok volna a szomszéd járműbe az anyósülésen keresztül a dugó közepén, amikor a zseniális hülyegyerek a leültetett ladájával bekavar elétek és még elnézést sem kér. Postán nyugdíjas "nemhiszemel" hisztéria, hogy miért nem nyitnak új pénztárt? Ismerős? Neptun, ETR mizéria, túlokos boltos, parkolóőr. Sorolhatnám.

Na ilyenkor jó hogy van nekünk a Frisco nevű gyerek, aki segít feszültséget levezetni audiovizuálisan. BoyBetterKnow kiadó, BOW E-3, kelet london. JME pajtása többek között. A harmadik Back To The Lab mixtapet adta ki nemrég, a Fully Grown nemsokára megjelenő nagylemeze előtt. Ismert producerek: Mega, Y.Wizz, Maniac és meglepetésünkre big dutty stinkin Frisco is magaalá rakott nem egy rettenetesen tahó zenét. MAN DOWN a kattintásra előmászó sár.

Frisco - Back 2 Da Lab Vol. 3

(Boy Better Know,UK,2009)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://album.blog.hu/api/trackback/id/tr741119240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása