lehet hallani.

album

Rendszeres hangtermék ajánló. Színes, stílusügyi orientáltságtól mentes, informatív fogantatású.

2009.06.18. 09:03 Ingyen

Nem szartunk be kéremszépen! + Scotty Hard

A vizsgaidőszak áldásos hatását lehet érzékelni a blogon, és azt, hogy ha az ember nem jegyzetet olvas a monitoron, akkor menekül amerre lát a gép elől, nos jelezném, ennek nemsokára végevan. SŐT! Special offer: pótolva lesznek az elveszett napok, ami nem kis munka, de meg lesz oldva. A zenék érkeznek majd folyamatosan. Akkor így reménykeltőbe gyorsan idetúrok egy kiváló anyagot.

Scotty Hard kanadai csávó, kb hatezer projektben vett részt, a 80-as évek végén áttette a seggét NYK-ba, dolgozott többek között a De La Soul-lal, Prince Paul-lal, de segített nekik is: Brand Nubian, Fat Joe, Jungle Brothers, Ultramagnetic MC's. Hogynézki a forma? Megette az élet már. Első kiadott szólóját venném fél-gore-cső alá, Wordsound gondozásában jelent meg, The Return of Kill Dog E címmel. A borító direkt borzasztóan gagyi hatást kelt, a zenék és a közreműködők viszont kevésbé: SensationalMr. Dead, M.Sayyid és High Priest az akkori-mostani AntiPopConsortiumból, a jelenlegi talán még funkcionáló Airborn Audio duóból. Egy nagyon sötét, mocskos album, nem várt megoldásokkal, rengeteg stílus keveredik benne. Kicsit olyan mintha egy zebra álarcban beugranánk a 4-es metro alagútba DemSKY felíratú pólóban egy mélyzöld triciklivel. A jézusomezmi kategóriás trekk, a Bubble In The Haze hallgatható meg. 10-ből 10. Ilyen egy remekmű. Gyertek, kössetek bele. M. Sayyid és High Priest adja elő egyébiránt.

Remélhetőleg holnap is lesz post, ha bírom vérnyomással, a pajtásoknak meg tessék megmondani hogy üssék szét ököllel a TV-t és építsék az agyukat és a tudatukat kellemes, erre alkalmas zenékkel. Mi ebben tudunk segítséget nyújtani. Legyünk egyre többen. Köszöntem a figyelmet, a szerencse őrizzen meg mindenkit.  

Scotty Hard - The Return Of Kill Dog E

(Wordsound,USA,1999)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://album.blog.hu/api/trackback/id/tr131159651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása