lehet hallani.

album

Rendszeres hangtermék ajánló. Színes, stílusügyi orientáltságtól mentes, informatív fogantatású.

2008.10.01. 18:44 begby

kicsit másképp.

Címkék: remix 2006 usa classic legacy recordings

Nina Simone. Már önmagában ennyi elég lenne, de ez most egy kicsit más, kicsit gyorsabb, modernebb, seggrázósabb. 2006-ban jelent meg ez a remix album amit a nagyszerű zongoristanő dalaiból készítettek. A legismertebb név talán a Coldcut akik a Save Me-t tették érdekesebbé, de itt van még nekünk François K. alkotása amit simán elképzelhetnénk egy Café del Mar albumon. DE! Mint minden remix album ez is tartogat balul elsült átdolgozásokat. Nagyon-nagyon nem ajánlom a 12-es tracket, hacsak nem szereted a ABBA féle dizsit. Talán az egyik legismertebb N.S. szám a To Love Somebody megalázása, Chris Coco's Stadium Rocker által (már a név is rettenetes), szóval gyorsan nyomjunk át Dj Logic ütemesebb szösszenetére, ami a tőle megszokott hip-hop - jazz stíl. 

Egy egészséges remix album, amin mindenki megtalálja a magának valót. Tessék meghallgatni, és tessék meglepődni amikor egy csendes jazz után jön valami egészen meglepő, amire nem számítasz, mondjuk egy kis gospel...


Nina Simone - Remixed & Reimagined

(Legacy Recordings, USA, 2006)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://album.blog.hu/api/trackback/id/tr32690746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása