lehet hallani.

album

Rendszeres hangtermék ajánló. Színes, stílusügyi orientáltságtól mentes, informatív fogantatású.

2008.10.12. 15:34 Ingyen

Hashashins

Címkék: usa rap 2008 hip hop cali gold dust media

DJ Muggstól mostanában nem meglepő, hogy különböző fiatalemberek zenei próbálkozásainak produceri részét közös megegyezéssel magára vállalja. Az első trekktől az utolsóig. Mr. Muggs egyébként a Cypress Hill ikon-producere, Planet Asia a Cali Agents nevű lehet-hogy-kaliforniai banda egyik fele. Ha csúnyán beszélek, segíthet a wikipedia.

2005-ben Gza, 2007-ben Sick Jacken, idén Planet A van soron (egyébiránt az előző kettő produkció is minőségileg kiemelkedő). Szeptember 16-án jelent meg a mostani remekmű, változatos bítekkel. Planet Asia hozza a megszokott formáját vagy még egy picit rá is tesz egy lapáttal, bár van akinek zavaró lehet a szövegtechnikája; ugyanis sokszor negyed ütemeket kihagy sorok és/vagy szavak között. A cím és a zenék többsége is azt sugallja hogy ez egy sötét hangulatú album, de ez nem egészen van így, sőt. Mindenki döntse el maga. A 2008-as év így is elég erős az urban music terén, de én ezt semmiféleképpen sem hagynám ki. 


 DJ Muggs Vs. Planet Asia - Pain Language

(Gold Dust Media,USA, 2008.09.16.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://album.blog.hu/api/trackback/id/tr33709927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása