lehet hallani.

album

Rendszeres hangtermék ajánló. Színes, stílusügyi orientáltságtól mentes, informatív fogantatású.

2008.10.13. 12:41 Ingyen

Croydoni éjszaka

Címkék: uk 2008 dubstep tempa

Londonban a középiskolai órák végezte után a srácoknak van pár lehetőségük a szabadidejük eltöltésére. Van aki focizik, van aki az utcán garázdálkodik, mások otthon TV-znek. Esetünkben a két 15 éves gyerekkori jóbarát a suliból haza vagy egymáshoz rohantak és beültek a gép-keverőpult-szintetizátor szentháromság elé. Pár évig ment ez így, még végül a sok befektetett energia meghozta gyümölcsét. Skream és Benga a szemük láttára megalakuló dubstep két legelismertebb és legfontosabb producere lett 21 éves korukra. Persze ehhez nem árt Londonba születni.

2008 március elején jelent meg az első teljes hosszúságú lemeze az úriembernek, Diary of an Afro Warrior címmel. Magáról az egész anyagról elég nehéz írni akármit is, ezt meg kell hallgatni ugyanis előbb. Kicsivel több mint egy órás az LP, találhatunk rajta pár keményebb felfogású számot is, de a nagyrésze inkább merengős, esetleg sarokban ülve cigizős-sakkozós. Egy nagyon fontos dolgot most szereznék leszögezni, és ebben mások is megerősítettek. Erre nem fogsz tudni reggel suliba/melóba menni, ugyanis ezt a lemezt csak ESTE vagy SÖTÉTEDÉS UTÁN szabad hallgatni. Más napszakban egyszerűen nem üt úgy és akkorát az egész atmoszférája. Gonoszan BKV-ról lenézni viszont kíválóan lehet rá éjjel fél2kor.

Benga - Diary of an Afro Warrior

(Tempa ,UK, 2008)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://album.blog.hu/api/trackback/id/tr65710483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aui · http://blog.isolation.hu 2008.10.13. 19:48:57


Hát ez szuper. Hajrá!
Felvettelek blogroll-ba.

sok sikert.
b

bazsu 2008.10.14. 17:06:40

Köszönjük szépen!
süti beállítások módosítása