lehet hallani.

album

Rendszeres hangtermék ajánló. Színes, stílusügyi orientáltságtól mentes, informatív fogantatású.

2008.11.16. 10:39 Ingyen

Ez alap.

Címkék: magyarország 2008 alternative hip hop

Cadikot most mutassam be? Nemár. Jó, tehát volt itt: Anima Sound System-elés, meg tuti olyan dolgok amikről nem is tudok, jelenleg van szerdánként Rewind ahol érkezik ránk a hiphop és picivel később a mindenki-meneküljön-amerrelát dubstep (aki éppen ráér szerda este annak erősen recommended), plusz Cadik a Membran tagja is. Ja, és egész véletlenül összedobott egy nagyonerős LP-t.

Lássuk csak, ittvan fél MoTown: Phat Kat, Invincible, One Be Lo, Elzhi, Blu, Finale. Nem utolsó sorban M.E.D. hölgyeim és uraim Caliból ugyebár. Magyar oldalról: Zeek, Sena, Judy Jay és Dizko Stu. Apropó, tegnapelőtt (péntek) volt a lemezbemutató az A38on, mindenki ordítva érezze a naprakészséget. Tehát: 43:48 hosszúságú album, erős dobokkal, nagyon-nagyon összerakva. Érezni rajta a Detroit-J-Dilla-BlackMilk hatást de ez nembaj ám, sőt. Persze Cadik saját hangszerelésében, tele baromi jó vasárnap reggeli vagy igazából akármikor hallgatható bítekkel, a jó értelemben undorító mocskos zenékkel (pl: MCs I See Them című halott-elefánt-tábort idéző elborulás). Sena szokásos 10ből10, viszont én Zeekben pozitívan csalódtam (pedig eredetileg is a pozitív részen tartózkodott erősen), nem tudtam mit fog rátörténni a zenékre, de nagyon jól sült el, bár meglepődünk majd a mélyebb booth hangján.

Egy szó mint száz, Detroit to Budapest vagy Budapest to Detroit, ez kérem világszínvonal, nem kell a fejünket lehajtani, Cadik odacsapott minket a térképre. Ezt lehet külföldön is villantani, ideje volt már egy ilyennek itthon megjelennie. Kérem vásárolják meg, az Oktatási és Kulturális Minisztérium ajánlásával (kajak). 

Cadik - Basic

(Allsoundz, Magyarország, 2008)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://album.blog.hu/api/trackback/id/tr64770610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása