lehet hallani.

album

Rendszeres hangtermék ajánló. Színes, stílusügyi orientáltságtól mentes, informatív fogantatású.

2009.02.24. 10:00 bazsu

Cocoa Tea - Barack Obama

Címkék: reggae usa 2008 vp records

2008-ban jelent meg ez a kis egyszámos album; a híres reggae zenész különleges szerzeménye. Eredeti nevén Calvin Scott 1959-ben született Jamaikában. Első lemeze 1979-ben jelent meg, azóta munkássága folyamatos. Mondjuk Myspace oldalára utoljára 2006-ban jelentkezett be bárki is a szerkesztők közül, de ez nem jelent sokat, ha a híres színes bőrű amerikai elnök (-jelölt) úrnak ír az ember amolyan kampány számot. Remek ez az árukapcsolás, hiszen így a Barack is még népszerűbb lesz a rasta közönség számára, valamint Cocoa Tea is kaphat az Obamáról érkező fényből, és népszerűsítheti egész 30 éves eddigi karrierjét.

A szám maga a legjókedvűbb reggae-t képviseli; refrénje például kimerül a híres elnök hangzatos nevében, az összekötő dallomak énektémái pedig kötelezően nagy és örömteli igazságokat tartalmaznak.

 Well it’s no joke it’s a fact,

we’re gonna paint all the white house black (Obama!),

And nuff cyan believe a true

black house fe run the red, white and blue…

Dem a shout out…

Hallgassátok, szeressétek; így legalább közvetlenül hathat is jókedvetekre valamicskét a messzi, mesebeli, fekete amerikai elnök és hű énekes segítője Cocoa Tea. A számhoz készült klipp megtekinthető itt.

 

Cocoa Tea - Barack Obama

(VP Records, USA, 2008)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://album.blog.hu/api/trackback/id/tr62961547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása