lehet hallani.

album

Rendszeres hangtermék ajánló. Színes, stílusügyi orientáltságtól mentes, informatív fogantatású.

2009.02.28. 10:06 Ingyen

Nemár.........

Címkék: usa 2004 2007 definitive jux alternative hip hop

Pont nem a Hangar 18-ről akartam albumajánlót írni, bár hátradőlve megtehettem volna, viszont az imént olvastam hogy a formáció február 24-től ebben a formában nem létezik tovább. Egész  nyugodtan elkezdhetünk közösen szomorkodni. Jogos a kérdés, hogy miről beszélek, meg kik ezek. Windnbreeze, Alaska és DJ paWL alkották ezt a bandát, Ian vagyis Wind jól menő vállalkozást indított el kedves feleségével, és úgy érezte, hogy amit elszeretett mondani azt már elmondta. Reméljük mihamarabb meggondolja magát, ugyanis az egyik legösszetettebb és egyénibb előadásmóddal rendelkezik a szövegből élők terén. Alaska, a pufi forma nyomatja tovább, Kojo nevű haverjával zenél tova, egy EP már kész van és érkezik az LP. paWL tovább rendezget és ír reklámokat, hogy producerként tovább dolgozik-e valahol, nemtudni. A mocskos 80-as évek NewYorkjából merített zenék, kivételesen tehetséges szövegírók, egyéni hangzás és témák, szeletelős ütemek és rímek. Hihetetlen módon összeszokott 2 MC. Összesen 2 albumuk jelent meg 2004-ben a Multi-Platinum Debut album, és 2007-ben a Sweep The Leg. 

Akkor egy kis összefoglalás: Where We At? klip, Highly Anticipated klip, Bakin Soda klip (amit betiltottak, mert azt hitték, hogy a crack-et népszerűsíti) a Multi-Platinum albumról az Easier Said Than Done szám hallgatható meg, az újabb albumról pedig a Jump Muthafuh. Még talán annyit, hogy a tompább hangú úriember a Windnbreeze, a kicsit élesebb meg Alaska.

Hangar 18 - Sweep The Leg

(Definitive Jux,USA,2007)

Hangar 18 - The Multi-Platinum Debut Album

(Definitive Jux,USA,2004)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://album.blog.hu/api/trackback/id/tr23970813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása