lehet hallani.

album

Rendszeres hangtermék ajánló. Színes, stílusügyi orientáltságtól mentes, informatív fogantatású.

2009.03.31. 10:08 Ingyen

Duck Season 3

Címkék: usa 2008 hip hop nature sounds

Az utóbbi időben sorra jelennek meg olyan kiadványok, amit egy producer hozott létre zeneileg, és a fél világ meg van rá hívva vendégszereplőként. Kérdés, hogy ez rossz-e nekünk? Szerintem nem. Pláne ha DJ Babu ilyen beleköthetetlen és korrekt anyagokat rak le elénk. DJ Babu a Beat Junkies nevű DJ-ket tömörítő csoportosulás tagja, emelett a nálunk is járt Dilated Peoples egyharmada (itt DJ+producer), meg még Defari-jal a Likwit Junkies fele. Los Angeles-ben járunk a nyugati parton, de az államok minden területéről érkeztek a közreműködők. Babus karibi-sokrézfúvós-soksample-t használó nyomozós alapok, csörgőkkel meg rámosolygással. Az album végig összevan keverve, szóval egyik szám végében már bennevan a következő, egyébként ez a megoldás kiválóan sikerült. Egy két ismertebb név akkor a végére, akik megtöltik szavakkal a zsákot: Doom, Sean Price, M.E.D., Little BrotherM.O.P., Termanology, Guilty SimpsonRoc C, Oh No. L.A.+N.Y. connection. Ami szólni fog: Dearly Departed, az M.O.P. segít Babunak.

DJ Babu - Duck Season 3

(Nature Sounds,USA,2008)

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://album.blog.hu/api/trackback/id/tr351035033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PPJ · http://greenr.blog.hu 2009.04.01. 23:34:26

Nem is tudtam, hogy ennyire bájosan visszafogottan is lehet partira rendezvényzenét írni. Gurulnak a pörgő dísztárcsás verdák a vörös szőnyegen, lángok és táncoslányok a bejárat két oldalán, Dj a balkonon, krokodil a medencében....

Ingyen 2009.04.02. 00:49:32

Bizony, ahogy mondod. Pedig ez csak egy átlagos LosAngelesi augusztusi délután.
süti beállítások módosítása