lehet hallani.

album

Rendszeres hangtermék ajánló. Színes, stílusügyi orientáltságtól mentes, informatív fogantatású.

2009.05.11. 10:07 Ingyen

Illogic - Write To Death 1

Címkék: 2003 alternative hip hop dove ink

Haló-haló, nem mindennapi borzalmat öntünk rátok, a tettes: Illogic lesz. 1980-ban született Columbusban, Ohio államban. Lemezeinek produceri munkálatait 90%-ban Blueprint vállalja magára, amikor éppen nem akkor odavan írva. Stílusát nehéz behatárolni, egy olyan furcsa átmenetet képez Aesop Rock és Vast Aire között. Ez a mondat nagy butaság, de itt hagyom. Nagyon nehéz témájú, néha önmarcangoló szövegeket ír, olykor acapellában jelenik csak meg szöveg a zenékben. Én elsősorban költőnek és nem zenésznek tartom, főként az ilyen gondolatai miatt: 

Due to my reflection I've lost love cause God was an afterthought
Showed me the one prepared for me she was snatched from my heart
I understand the mirror of pain gave a nice view
Revealing what I had to do to be reshaped and made anew
This is hard cause for a while I wouldn't look in God's direction
Pissed cause I had this life of disappointment and rejection.

Ez amúgy a I Wish He Would Make Me számból van, szerintem rájöttök miről szól. Ha nem itt van az utolsó sor, ami ismétlődik a végén: I have to find it and stop walking this earthly road blinded. Ez a Celestial Clockwork című album egy szelete. De ezt a bejegyzést inkább az egyik EP-jének szánom: a Write To Death 2003-ban jelent meg, azóta már lett 2. része is. 2009-es albumáról, a Diabolical Fun-ról majd meg beszámolunk úgyis. A trekk: Centered.

Illogic - Write To Death (My Hand Hurts)

(Dove Ink Records,USA,2003)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://album.blog.hu/api/trackback/id/tr191104698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása