lehet hallani.

album

Rendszeres hangtermék ajánló. Színes, stílusügyi orientáltságtól mentes, informatív fogantatású.

2008.10.07. 13:18 albumbloghu

folyton új dallamok.

Címkék: 2006 2005 válogatás 2003 2002 2004 2000 2001 2007 2008 france nova records

A Radio Nova egy francia nyelven beszélő rádióállomás. Egyfelől hallgathatjuk intereneten keresztül, másfelől pedig földi készülékkel, ám úgy vélem kishazánkban kevés ember birtokol olyan szerkezetet, amivel egy franciaországi, lokálisnak tekintehtő frekvenciát képes relézni. Ne bánkódjunk, hisz marad az internetes megoldás, valamint a rádió által rendszeresen kiadott válogatássorozat. A válogatás albumok 2000 óta, átlag 3-4 havonta jelennek meg, egyedi, szemipopuláris, ritmusjárta nótákat gyűjtenek egybe, amelyeket nagyjából egy-két hónappal az album megjelenése után már bizonyos százalékban az MR2-n is viszonthallhatunk.

 Stílusunkat tekintve igen vegyesek, ám semmiképpen sem emlékeztetnek az egykoron oly népszerű Summer, vagy Bravo Hits szelekciókra. Igazi igényes ritkaságokat hallhatunk a Nova Records fémjelezte diszkeken. A sorozat legkisebb gyermeke szeptember elején jelent meg Nova Tunes 1.8 címen, és ahogy a neve is sejtetei, a sorban ő a tizennyolcadik.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://album.blog.hu/api/trackback/id/tr48700301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása