lehet hallani.

album

Rendszeres hangtermék ajánló. Színes, stílusügyi orientáltságtól mentes, informatív fogantatású.

2008.10.17. 11:33 Ingyen

Welcome to Gunchester

Címkék: 2005 uk dubstep grime planet mu

Az eredetileg dnb-t összetákoló MRK1 (régebben Mark One) a 2000-es évek elején átállt az új hullámú grime és dubstep zenék hegesztésére. Ismert is pár manchesteri tehetséges fiatal srácot akik rendesen tudtak köpni és együtt elindult a Virus Syndicate nevű projekt. Szám szerint hármat: JSD-t, Nika D-t és Goldfinga-t.

2005 öt írunk, július 28-án meg is jelent az album (majd később 2006-ban az expanded verzió) The Work Related Illness címmel. Az expanded verziót szerezzük be, mert azon 3 nagyonfontos trekk található még. A nyitó trekk (Slow Down) az mára már himnusz lett, amiből egy elég korrekt klipp is készült. Nem szeretném számonként lebontani az egészet, szövegileg nem vált meg világot az anyag, de én nagyon sokszor elmosolyodtam vagy kiröhögtem egy-egy sort. A srácok nem fogják vissza magukat. Goldfinga flowja szerintem etalon és a mélyet kéretik nagyon feltekerni, MRK1 nagyon odatette magát ezen az albumon. Beutalnám egy-két helyre, nevetséges bassline-ok, összevissza tört ütemek, dubsteppel leöntött grime és fordítva. Nem mintha alapvetően sok különbség lenne a kettő között. Akit valamilyen irányból vonz az ilyesmi, annak kötelező, nagyon erős a cucc.  Vagy ahogy Közép és Dél-Angliában mondanák: Got mad fiyah innit, blud.

Virus Syndicate - The Work Related Illness

(Planet µ, UK, 2005)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://album.blog.hu/api/trackback/id/tr93717271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása