lehet hallani.

album

Rendszeres hangtermék ajánló. Színes, stílusügyi orientáltságtól mentes, informatív fogantatású.

2008.10.20. 06:03 PPJ

vigyázat: beteg!

Címkék: taiwan 2008 electronic breakcore sociopath

Poor Jiffy-ről nem tudok nem elfogultan írni, ugyanis személyesen ismerem, korunkbeli, egyetemista lenne. Ellenben más utat választott, azon a bizonyos rögösebbiken indult el. Kezdetben egy myspace oldal állt csak az érdeklők kedvére. Bíztatások ezrei hazulról de főleg külföldről. Aztán a peppermillrecords egyik projektjében látott napvilágot egy feldolgozása. (Erről csak annyit, hogy 52 Weeks, 52 Artists, 4 Seasons, dalok egy éven át, minden héten egy.) Ennek kapcsán figyelt fel rá Jason Forrest (aka: Donna Summer), a Cock Rock Disco recordings tulaja.

Végül a most ropogós (hőtani és ütembeli értelemben egyaránt) lemez is napvilágot látott. International Bastardpop Superstars Split címre hallgat és az ige terjesztése érdekében bérmentve letölthető! Stílusa a breakcore és a trash között ingázik. Senki ne lepődjön meg, nem ér a stopp gombra kattintani, végig kell hallgatni legalább egyszer, hogy megértsük a lényeget: a múlt zenéinek (ütem)tervezett szétcincálását!Sok sikert a befogadáshoz! Ha valakinek megtetszene akkor december 12-én Dürerkert - DJ SCOTCH EGG + Pándi, USA Kings, Failotron, Poor Jiffy!

 

Abortifacient/L'homme Fatal/Poor Jiffy-International Bastardpop Superstars Split

(Sociopath Recordings , Taiwan, 2008)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://album.blog.hu/api/trackback/id/tr2720886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ricsee 2008.12.03. 00:06:48

Ez nagyon beteg zene, de ennek ellenére jó:)
süti beállítások módosítása