lehet hallani.

album

Rendszeres hangtermék ajánló. Színes, stílusügyi orientáltságtól mentes, informatív fogantatású.

2008.12.03. 10:11 Ingyen

N9 GreenCity Edmonton

Címkék: uk 2008 grime cold blooded

Üdvözlök mindenkit a fedélzeten, itt a kapitány beszél, éppen Észak-London felé zuhanunk, egész pontosan Edmonton felé, a maradék mogyorót és kiszolgált ételt még azért egyék meg, köszönjük szépen. Album.blog.hu, de ez most egy mixtape, igaz a grime rengetegében ez a két fogalom eléggé össze van mosva. Kivételesen ez most nem egy hiphop bejegyzés, bár azonnal elkezdhetnénk vitatkozni hogy a 2000-es évek elején főként Wiley által elindított őrület az hiphop, garage, 2step vagy anyám kínja-e. Legyen is-is.

Tehát N9 meg N18 ha ide szeretnénk kérni a levelet, ez a postcode. A fiatalembernek nincs túl okos neve: Doller Da Dustman, ezt ugorjuk is át, mert érdemes. Viszont itt érkezik egy nagyonjó hír, az anyag amiről szó van, a Return Of The Jedi, ugyanis térítésmentesen letölthető, és tapasztalatból mondhatom nagyon ritka az ilyen igényes kiadott londoni cumó, amiért nemkérnek pénzt. Edmontoni meséket halhatunk, a Cold Blooded társaság közreműködésével, a zenéket ismert grimeproducerek dobálták össze, meggyőző. Sőt. Doller szövegtechnikája benne van az első 10-ben Londonban, nagyon ritka az így összerakott flow, érdemes figyelni rá. Mosolygós. De közben azért megesz mindenkit tejszínnel habbal. Igazából ezért lehetett volna bőven pénzt kérni. Annyi baj legyen. Üljünk bele a járműbe ahol a kesztyűtartó félreérthető, és pohártartó helyett késkészlet van. Akit az ilyesmi húz, az töltse le kérem, nem fogja megbánni. Bár ne erre várjuk a Mikulást, az ziher hogy nemfog megérkezni.  Tehátakkor kérem!

Doller Da Dustman - Return Of The Jedi

(Cold Blooded, UK, 2008)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://album.blog.hu/api/trackback/id/tr94800597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása