lehet hallani.

album

Rendszeres hangtermék ajánló. Színes, stílusügyi orientáltságtól mentes, informatív fogantatású.

2008.12.08. 10:43 Ingyen

Halo 24 aka Year Zero

Címkék: usa 2007 experimental abstract alternative rock interscope

Előre szeretném leszögezni, hogy nem vagyok regisztrálva a Nine Inch Nails Hungarian Fansite-on, nem tudok fordított N betűt írni sajnos, és nincs Trent Reznor poszter a falamon. Ezektől függetlenül most NEM a legutóbbi albumukról ejtenék pár szót. Bár megérdemelne pár könyvet is az egyedüli állandó tag, Trent Reznor, aki kétségkívűl generációjának egyik legkreatívabb muzsikusa, különös életszemlélettel, egyidőben 53 futó zenei és másmilyen projekttel. A 2007 áprilisában megjelent Year Zero (hű az már lassan két éve volt) egy koncept album, aminek témája egy 2022-es disztópia az Egyesült Államokról. Sőt még ha elárulom azoknak, akik az elmúlt 10 évet egy szikla alá beszorulva töltötték, hogy a NIN egy alternative/industrial metal/rock/... (húzzad alá azt amelyik neked tetszik) együttes, akkor nem fogunk talán ők sem meglepődni a gépies doboktól, az olyan érzéstől, mintha egy cyborg forrasztó üzemben járnánk, és valaki lihegve-suttogva énekel néha picit kiborulva, néha csak a fejéből kinézve, vagy akár átlagosan szorongva, kicsit feszülten. Nem írnék több ilyen gyönyörű 500 szavas mondatokat, aki szereti az igényes zenét annak már megvan, aki új életet akar kezdeni, annak meg lesz, és akik bevannak a kő alá szorulva, azoknak írjunk egy Boldog Karácsonyt SMS-t lassacskán. Esetleg vigyük ezt az albumot nekik ajándékba. Fiala János ajánlásával.

Nine Inch Nails - Year Zero

(Interscope, USA, 2007)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://album.blog.hu/api/trackback/id/tr29810074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hümmbümm 2008.12.10. 20:19:36

Ez az album fantasztikus, viszont nem a legutolsó.
2008-as instrumentális a Ghosts I–IV, legutóbbi pedig The Slip címre hallgat és szintén tökéletes. + van még egy remix album is.
www.myspace.com/nin

Ingyen 2008.12.10. 20:26:19

Na megmondtam hogy nincs Trent poszter a falamon. Köszi az infot, javítjuk. Bár picit jobban utána nézhettem volna. Jogos.
süti beállítások módosítása