lehet hallani.

album

Rendszeres hangtermék ajánló. Színes, stílusügyi orientáltságtól mentes, informatív fogantatású.

2009.06.25. 19:00 m:a.l.p.

Sorozat- Evolúció 2

Címkék: 2006 válogatás uk dubstep tempa

Dubstep Allstars vol 3. 2006. Kode9 keverte, SpaceApe szövegelt rá. 28 darab szerzemény elegye, átlag másfélperces váltásokban. A korábban már alaposan kivesézett albumoknál egységesebb, átgondoltabb válogatás ez, a szelekció hallgatása során az összes létező féle alfajta zenéhez szerencsénk van. A számok gyorsan váltakoznak, amint azt már említettem, és ez is nagyon pozitív, mert nem ad lehetőséget az elunásra. Meglehetősen gondolkodós számokkal indulunk, és ez annyira nem is változik, az egész elég mélázós hangulatilag, bár később azért egy-egy pörgősebb zene is akad rajta. SpaceApe szövegelése ezt erősíteni tudja csak, a fickónak van egy kb 3 verszakos dumája, azt kántálja végig. Ellentétben az előző kettővel, ezt leginkább egy házibuli végén, olyan hajnali 4-5-6 felé hallgatnám szívesen,  amikor már mindenki kidőlt, csak a legmasszívabb arcok vannak fennt, és még van egy teli üveg bor.

Dubstep Allstars vol 4. 2006 szinén a megjelenés éve, ami azért meglepő. Talán jellemzi a stíl producereinek termékenységét, hogy egy éven belül negyedéves különbséggel képesek összeválogatni ennyi remek muzsikát. Az első és a második rész zsokéi (Hatcha, Youngsta) összefogtak, és ketten együtt csinálták meg eme produkciót. Duplacédés, az elsőn 18 a másodikon 26 zenemű hallható. Ezt akár a házibuli legütősebb óráiban is bátran betehetjük a lemezjátszónkba, igen pörgősre sikeredett ugyanis. Dubstep a javából, technós, 4/4, breakstep, minden akad rajta mélázástól a felpörgetett ütemekig. Az egyik legjobban sikerült mű a sorozatban. Itt a Skream - Request Line (Mala remix) dal.

Kode9 feat The Spaceape - Dubstep Allstars Vol.3.

(Tempa, UK, 2006)

Youngsta & Hatcha - Dubstep Allstars Vol. 4.

(Tempa, Uk, 2006)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://album.blog.hu/api/trackback/id/tr411206237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PPJ · http://greenr.blog.hu 2009.11.01. 00:58:57

Möérnnemmegyünk? Mééérálllunnnkk?

szöszkehölgy 2009.11.30. 11:24:32

Hmm ez elég finom. :):)
süti beállítások módosítása